В предаването „На Кафе“ с Гала

 По покана на продуцентите на предаването „На Кафе“, г-жа Константинова, изпълнителен директор, направи кратко представяне на основните диамантени характеристики и някои от начините за тяхното тестване.


Юбилей на радио "Веселина"

  София-Антверпен Диаманти предостави голямата награда за 21 годишния юбилей на радио "Веселина". Диамант със сертификат на международната лаборатория IGI, беше подарен на футболиста Кристиян Медарски. Името му беше изтеглено след томбола от ръката на певицата Анелия.

„Фамилията“


Сцена от епизод 4 на телевизионния сериал „Фамилията“ бе заснета с личното участие на изпълнителния директор, г-жа Константинова, в магазина на фирма „София-Антверпен Диаманти“ на пл. „Народно събрание“ 4.


Интервю за списание COIFFURE

   Диамантен лукс

„Ние вярваме, че българите тепърва ще откриват потенциала на диамантите като израз на най-дълбоки чувства. Що се отнася до нашите клиенти, те са от всички категории и прослойки на обществото. Досега не сме срещнали човек, който да не харесва диамантите. Киченето със солидни златни накити отдавна не е на мода. Всъщност, точно обратното, би могло да се изтълкува като проява на лош вкус. Докато диамантените бижута са израз на стилен живот, лукс и успех.

Страница 2 от 2
2
svatbena fotografia ivailo ivanov
Търси
Контакти:
Тел: 0888799944
GSM: 0894 490324 ; 0898450046